Vermaat - CIRCL

Let's

make it yours

Wij zijn Vermaat. Jouw specialist in horeca op maat. Met ons team van professionals werken we dagelijks aan unieke oplossingen voor de horeca- en retailmarkt. We gaan voor een totaalbeleving, voor onze gasten, collega’s en partners.

Restaurant

CIRCL

Dit is Circl, een nieuw paviljoen aan de Zuidas. Een initiatief van ABN AMRO om kennis over circulariteit te delen. En verbinding te maken. Met klanten, collega’s, belangstellenden, buurtbewoners, voorbijgangers. Een gebouw dat volgens duurzame en circulaire principes is gebouwd. Circl is energiezuinig en demontabel ontworpen, om zo min mogelijk impact op de planeet te hebben.

In Circl Restaurant werken we met een klein vast menu met groenten in de hoofdrol, dagelijks aangevuld met producten die de markt en het seizoen op dat moment te bieden hebben. We zijn transparant over de herkomst van onze producten en werken graag samen met producenten die onze visie delen. Zo werken we enkel met vlees van Nederlands vee, afkomstig van de Lindenhoff en Brandt & Levie en gebruiken we de groenten van Instock, dat werkt met reststromen van supermarkten.

Circl is bovendien een living lab, waar iedereen met goede ideeën over duurzaamheid en circulariteit de ruimte kan krijgen. Circl is een plek om te leren, te inspireren, maar vooral om te verbinden.