Vermaat - WTC Schiphol

Let's

make it yours

Wij zijn Vermaat. Jouw specialist in horeca op maat. Met ons team van professionals werken we dagelijks aan unieke oplossingen voor de horeca- en retailmarkt. We gaan voor een totaalbeleving, voor onze gasten, collega’s en partners.

WTC

Schiphol

WTC Schiphol Airport is met afstand de meest kosmopolitische locatie in het hoogste segment van de Nederlandse kantorenmarkt. De ligging aan de terminal maakt van het WTC de perfecte ontmoetingsplek voor internationale contacten, en een bijzonder inspirerende werkomgeving. Op nog geen vierkante kilometer werken hier honderden nationaliteiten, die allemaal één taal spreken: de taal van het ondernemerschap.

Het niveau van de voorzieningen is van hoogstaande kwaliteit. Het WTC heeft onder meer een hospitality desk, postkantoor, copyservice, stationary winkel, een reisbureau en een Business & Conference Center met uitgebreide vergaderfaciliteiten. Een stad op zichzelf.

Passend bij deze internationale omgeving genieten gasten van internationale smaken en lokale specialiteiten in Juliet’s Kitchen, het restaurant. De Fortune Bar is de ontmoetingsplek van WTC met een all day kaart van heerlijke barista koffie tot een borrel met fingerfood.