Vermaat - Medisch Spectrum Twente

Let's

make it yours

Wij zijn Vermaat. Jouw specialist in horeca op maat. Met ons team van professionals werken we dagelijks aan unieke oplossingen voor de horeca- en retailmarkt. We gaan voor een totaalbeleving, voor onze gasten, collega’s en partners.

Medisch Spectrum

Twente

Medisch Spectrum Twente (MST) is een topklinisch ziekenhuis. Het werk­ gebied van MST strekt zich uit tot ver buiten Twente, zelfs tot in Duitsland.

MST is een opleidingsziekenhuis waar coassistenten, artsen in opleiding tot specialist, verpleegkundigen en andere beroepsgroepen worden geschoold en getraind. Daarnaast is MST het basisziekenhuis voor de stad Enschede en oostelijk Twente.

MST wil samen met de patiënt een zorgtraject afspreken, waarin de patiënt centraal staat; centraal in de zorglogistiek en in de wijze waarop de patiënt wordt behandeld en verzorgd.

Het MST herbergt het restaurant Keepers en beschikt over vierhonderd zitplaatsen en is bedoeld voor zowel bezoekers als personeelsleden. Van een goede kop koffie & thee, vers afgebakken koeken, sappen, smoothies, salades, verse belegde broodjes en een warme maaltijd. De warme maaltijden worden gewokt terwijl u wacht en het is mogelijk uw eigen pizza samen te stellen. Een maaltijd meenemen naar huis kan ook.

Tegenover de receptie van het ziekenhuis is een espressobar annex winkel ingericht, waar bezoekers onder meer bloemen, cadeautjes, ansichtkaarten, tijdschriften, boeken, kranten en verzorgingsartikelen kunnen kopen.